Den opskrift vi plejer at bruge er lidt afhængig af størrelsen på den "form" vi laver den i.
Æg, mælk, fløde, ØL, salt og peber piskes let sammen.
Fremgangsmåde.:
Start med at riste bacon, vi ynder at bruge baconfedtet til at komme i formen/panden, da det er med til at give god smag i æggekagen.
Fredstone og form/pande (aluform, en pande med stålhåndtag eller evt. små portions tallerkener eller andet der kan tåle, at komme i en grill) kommes i grillen og der tændes op - tilstræb, at ramme en temperatur på omkring 210 grader. Baconfedt (fra ristningen af bacon) eller evt. smør/margarine kommes i og varmes op sammen med grill, Fredstone og form/gryde.
Når grillen er på 210 grader, hældes æggemassen i. Luk låget og lad æggekagen hygge sig i ca. 35 min.
Mens æggekagen hygger sig i grillen er der tid til at tilberede tilbehøret.
Ingen æggekage uden purløg og rugbrød.
Moooooooor mener også, at friskplukkede tomater og agurker hører sig til.
Æggekagen har nu været i grillen i 35 min. og er klar til afmontering og pyntning.
Bunden, dejlig kulør og super lækker.
Lidt pynt gør underværker.
Velbekomme.