Vandbakkelser med friskrevet cheddarost.
Opskrift.:
Fremgangsmåde.:
Vand, sukker og smør varmes så det lige koger, når det koger kommes melet i og der røres godt i gryden, når dejen slipper gryde og grydeske tages gryden af varmen.
Æggene blandes derefter i, et ad gangen – straks ægget er blandet i massen kommes næste æg i osv. - der må gerne bruges håndmikser med piskeris.
Når det sidste æg er blandet i dejen er osten klar til at blive mænget i dejen.
Hæld den friskrevne cheddarost i gryden
og mæng den forsigtig i dejen.
Læg et stykke bagepapir på alupladen. Vandbakkelserne sættes derefter af på bagepapiret med 2 spsk. eller brug evt. en sprøjtepose med stjernetyl.
Sprøjt evt. dejen ud i små topper, så der er lidt afstand imellem dem.
Bær derefter alupladen ud på den gennemvarme grill og Fredstone.
Bag vandbakkelserne af ved 210 grader i ca. 25 min.
Dejlige "ostehapser" fra grill klar til servering.