Fri levering ved køb over 800,-
Tv2 Fri
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 31 66 10 74

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Vandbakkelser

Vandbakkelser bagt på grill er utrolig sjov, nem og yderst interessant, da vandbakkelser ikke kan falde sammen pga. den højere luftfugtighed der er i en grill.
 

Vandbakkelser med friskrevet cheddarost.

Opskrift.:

  • 2 ½ dl. vand
  • 100 g. smør
  • 1 spsk. sukker (kan undlades – når der kommes ost i)
  • 150 g. mel
  • 4 æg.
  • 200 g. frisk revet cheddar ost.

Fremgangsmåde.:

Vand, sukker og smør varmes så det lige koger, når det koger kommes melet i og der røres godt i gryden, når dejen slipper gryde og grydeske tages gryden af varmen.

Æggene blandes derefter i, et ad gangen – straks ægget er blandet i massen kommes næste æg i osv. - der må gerne bruges håndmikser med piskeris.


Når det sidste æg er blandet i dejen er osten klar til at blive mænget i dejen.

Hæld den friskrevne cheddarost i gryden

og mæng den forsigtig i dejen.

Læg et stykke bagepapir på alupladen. Vandbakkelserne sættes derefter af på bagepapiret med 2 spsk. eller brug evt. en sprøjtepose med stjernetyl.

Sprøjt evt. dejen ud i små topper, så der er lidt afstand imellem dem.

Bær derefter alupladen ud på den gennemvarme grill og Fredstone.

Bag vandbakkelserne af ved 210 grader i ca. 25 min.

Dejlige "ostehapser" fra grill klar til servering.