Fri levering ved køb over 800,-
Tv2 Fri
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 31 66 10 74

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Lækker kransekage bagt på grill.

Kransekage på grill..................SÅ BLIVER DER IKK' BEDRE.
Når kransekage bliver bagt på grill, kan vi pga. den høje luftfugtighed udenfor, opnå en smag i kransekagen som er helt unik.

OPSKRIFT.:  

  • 1 kg. kranse XX
  • 500 g. sukker
  • 180 g. æggehvider

 

FREMGANGSMÅDE.:


Sørg for at alle ingredienser er tempereret, eks. må sukkeret gerne varmes ved 50 grader i ovnen, da det gør det letter at trykke ud af sprøjteposen.
Bland kranse XX og sukker sammen til en homogen masse, tilsæt derefter 1 æggehvide ad gangen dvs. straks, æggehviden er optaget i massen - tilsættes en ny, derved undgår vi at massen klumper. 

Når massen er blandet/æltet sammen kommes det i en strøjtepose med en stjernetyl i og sprøjtes derefter ud i små rosetter eller toppe.

Pynt derefter rosetterne med røde/grønne coktailbær.

Eller hele afhindede hasselnødder af en god kvalitet. 

Bær alupladen ud på den gennemvarme Fredstone og bag kransekagen af ved 210 grader i ca. 12 min.