Æggekage på grill er utrolig lækker og en "øvelse" som alle med grill burde prøve.
Pga. luftfugtigheden og naturligvis æggene bliver en æggekage tilberedt på grill utrolig lækker og nærmest sprød.
Den opskrift vi plejer at bruge er lidt afhængig af størrelsen på den "form" vi laver den i.
Æg, mælk, fløde, ØL, salt og peber piskes let sammen.
Fremgangsmåde.:
Start med at riste bacon, vi ynder at bruge baconfedtet til at komme i formen/panden, da det er med til at give god smag i æggekagen.
Fredstone og form/pande (aluform, en pande med stålhåndtag eller evt. små portions tallerkener eller andet der kan tåle, at komme i en grill) kommes i grillen og der tændes op - tilstræb, at ramme en temperatur på omkring 210 grader. Baconfedt (fra ristningen af bacon) eller evt. smør/margarine kommes i og varmes op sammen med grill, Fredstone og form/gryde.
Når grillen er på 210 grader, hældes æggemassen i. Luk låget og lad æggekagen hygge sig i ca. 35 min.
Mens æggekagen hygger sig i grillen er der tid til at tilberede tilbehøret.
Ingen æggekage uden purløg og rugbrød.
Moooooooor mener også, at friskplukkede tomater og agurker hører sig til.
Æggekagen har nu været i grillen i 35 min. og er klar til afmontering og pyntning.
Bunden, dejlig kulør og super lækker.
Lidt pynt gør underværker.
Velbekomme.