Besøg
fredstone.com

Fredstone Remonce

Lækker remonce til indlæg i bløddej og wienerbrød

Remonce (indlæg i bløddej og wienerbrød) kan laves på mange måder, men vil du tilstræbe at lave en remonce med masser af rigtig god smag, så er der kun én rigtig god opskrift og den er med marcipan og smør.

"Når vi alligevel skal bøvle med det, hvorfor så ikke lave noget der smager super godt." :))

Opskrift.:
125 g. Smør. (køkkentemperatur)
125 g. Sukker.
125 g. Bitter Brun (kan desværre være svært, at få fat i, men brug så evt. en anden råmarcipan) 

Fremgangsmåde.:

Kom marcipan og sukker i en passende køkkenskål og ælt det sammen til en homogen masse, kom derefter smørret i, lidt ad gangen, da remoncen ellers kan klumpe.

Remonce må kun lige mænges sammen, da det ellers KAN koge i afbagningen.

Skal remoncen bruges samme dag eller evt. dagen efter, så er det bedst, at opbevarer det ved køkkentemperatur, da det gør den smørbar. Hvis remoncen er for fast i det, så kan den evt. mænges sammen med cremen, da det vil gøre den mere smørbar.
Remonce er meget velegnet til at komme i fryseren.