En god burgerbolle er et must have til en lækker bøf. Opskriften er.: HER
90 g. af bløddejen vejes af.
Form dejen så pæn rund som mulig og stil bollerne på køkkenbordet.
Tryk derefter bollerne med flad hånd.
Fugt begge hænder under vandhanen og tryk derefter bollerne igen, så alle er godt fugtige, anvendes denne metode er du sikker på, at alle boller er fugtet tilstrækkelig, så sesamfrøene kan hænge godt ved.
Dyp og tryk derefter bollerne godt i sesamfrø.
Bollerne stilles derefter direkte på bagepladen.
Dæk derefter alupladen til med plastik, anvend evt. en stor pose hvor hele alupladen kan være i. Stil bollerne et så lunt sted som mulig, i 1 time.
Bollerne har her hævet i 1 time og er nu klar til, at komme i grillen.
Stil alupladen på den gennemvarme Fredstone og bag bollerne ved 210 grader i ca. 14 min.
Stil bollerne på en rist, Så de ikke bliver fugtige i bunden.
Lækre burgerboller er klar til en lækker bøf.
Burger med fyld
Lækker burger med hjemmelavet agurksalat.............................
DET ER IKK´ SÅ RING ENDDA.