Besøg
fredstone.com

Fredstone Pizzasnegle

Igen en af de lækkerier som du absolut burde lave på grill, da sneglene bliver utrolig lækker, når de er bagt på grill. 
Pizzasnegle er iøvrigt en rigtig god ting, at lave sammen med sine børn eller børnebørn, da de vil elske dig for det.


Vej et stykke dej af på 500 g. af bløddejen, form det til en pæn firkant og lad det ligge, tildækket med plastik i 10 min.


Rul det derefter ud i en firkant 50 x 20 cm. det er ret vigtig, at stykket for en pæn længde, da der derved kan komme mere "snask" i. :))


Smør en go' pizzatopping på stykket og kom derefter gode ingredienser på. Jeg har her brugt ristet baconstykker, rå løg, rød pebber, skinkestrimler og friskrevet ost.


Allerede her er der dømt.: LÆKKER PIZZASNEGLE, FOR HELE FAMILIEN.


Rul stykket sammen fra oven og nedefter, lad dog 2-3 cm. være tilbage (snøvsen) til at bøje ind under sneglen, bøjer vi ikke snøvsen ind under dejen vil den bage voldsom op og blive tør.

Del pølsen i 10 ca. lige store stykker.


Monter derefter hver snegl på en aluplade, med et stykke bagepapir på. 


BEMÆRK hvordan snøvset er bøjet ind under sneglen.


Lad pizzasneglene hæve, tildækket med plastik i ca. ½ time, bær derefter pladen ud på den gennemvarme Fredstone. 


og bag dem ved 210 grader i ca. 15 min.