Besøg
The Fredstone USA

Fredstone Gulerodskage på grill.

Opskrift.:

375 g. sukker                         
3 dl. majsolie, eller en anden madolie,ikke olivenolie
4 æg
300 g. mel
10 g. kanel
7 g. salt
12 g. natron
350 g. friskrevne gulerødder
50 g. hakkede nødder

Frosting.: (pynt)

125 g. flødeost
50 g. SMØR
15 g. vaniljesukker
225 g. flormelis

Fremgangsmåde.: (selve kagen)

Pisk olie og sukker cremet, pisk derefter et æg i ad gangen, pisk rigtig godt ved højeste hastighed.
Sigt de tørre ingredienser sammen på et stykke bagepapir og kom det derefter i dejen.
Straks dejen er homogen, mænges de revne gulerødder og nødder i dejen.
Hæld dejen op i en aluform. (29 c 23 cm.)
Bag den ved 180 grader i 55 min.

Frosting.:

Pisk flødeost og smør cremet, tilsæt derefter vanilje og florsukker, pisk så massen er glat.
Når kagen er afkølet smørres frosting på kagen. Pynt evt. med lidt hele nødder.


Det er en god ide, at veje alle ingredienser af, inden vi går i gang.


Dejen hældes i formen.


Stilles på den gennemvarme Fredstone.


Bages ved 180 grader i 55 min.


Når vi bager skærkager og vi er i tvivl om, at den er bagt nok, så er der en rigtig god indikator som viser om kagen
er bagt tilstrækkelig og det er når kagen begynder at løsne sig langs kagens form.
Du kan også trykke lidt forsigtig på midten af kagen og kommer kagen op igen, som om det er skumgummi, så er kagen
også bagt tilstrækkelig.

Når kagen er færdigbagt, så skal den have et chock, tage et par grillhandsker på og hold kagen ca. 25-30 cm. over et 
fast underlag, der efter slipper du samtidig med begge hænder så kagen lander på underlaget, når du giver kagen
et chock, så bliver den "stående" og falder ikke sammen.


Efter afkøling smørres der Frosting på.


Pynt evt. med hele afhinede nødder.