Besøg
The Fredstone USA

Fredstone Knækbrød

Knækbrød på grill.
Knækbrød

Ingredienser:

1 dl tørrede tranebær
1 dl Valsemøllen Økologiske Sesamfrø
1 dl Valsemøllen Økologiske Hørfrø
1 dl Valsemøllen Økologiske Solsikkefrø
1 dl Valsemøllen Økologiske Græskarkerner
1 dl havregryn
 3½ dl Valsemøllen Hvedemel
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. salt
2 dl vand
1 dl olie 
 
Sådan gør du:

Hak tranebærrene let.
Bland alle de tørre ingredienser sammen.
Tilsæt olie og vand.
Ælt dejen i ca. 5 min.
Del dejen i 2 stykker.
Form hvert stykke til en firkant.
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 2-3 mm tykkelse.
Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade.
Træk det øverste stykke bagepapir forsigtigt af.
Skær knækbrødene i den ønskede størrelse med et pizzahjul eller en kniv.
Bag knækbrødene i en forvarmet grill ved 220 °C i ca. 20 minutter, eller til knækbrødene er gyldne.
Køl knækbrødene af på en rist.