Kransekage på grill..................SÅ BLIVER DET IKK' BEDRE.
Når kransekage bliver bagt på grill, kan vi pga. den høje luftfugtighed udenfor, opnå en smag i kransekagen som er helt unik.
OPSKRIFT.:
- 1 kg. kranse XX
- 500 g. sukker
- 180 g. æggehvider
FREMGANGSMÅDE.:
Sørg for at alle ingredienser er tempereret, eks. må sukkeret gerne varmes ved 50 grader i ovnen, da det gør det letter at trykke ud af sprøjteposen.
Bland kranse XX og sukker sammen til en homogen masse, tilsæt derefter 1 æggehvide ad gangen dvs. straks, æggehviden er optaget i massen - tilsættes en ny, derved undgår vi at massen klumper.
Når massen er blandet/æltet sammen kommes det i en strøjtepose med en stjernetyl i og sprøjtes derefter ud i små rosetter eller toppe.
Pynt derefter rosetterne med røde/grønne coktailbær.
Eller hele afhindede hasselnødder af en god kvalitet.