Besøg
The Fredstone USA

Fredstone Kransekage på grill

Kransekage på grill..................SÅ BLIVER DET IKK' BEDRE.


Når kransekage bliver bagt på grill, kan vi pga. den høje luftfugtighed udenfor, opnå en smag i kransekagen som er helt unik.

OPSKRIFT.:  

  • 1 kg. kranse XX
  • 500 g. sukker
  • 180 g. æggehvider

FREMGANGSMÅDE.:

Sørg for at alle ingredienser er tempereret, eks. må sukkeret gerne varmes ved 50 grader i ovnen, da det gør det letter at trykke ud af sprøjteposen.


Bland kranse XX og sukker sammen til en homogen masse, tilsæt derefter 1 æggehvide ad gangen dvs. straks, æggehviden er optaget i massen - tilsættes en ny, derved undgår vi at massen klumper. 


Når massen er blandet/æltet sammen kommes det i en strøjtepose med en stjernetyl i og sprøjtes derefter ud i små rosetter eller toppe.

 


Pynt derefter rosetterne med røde/grønne coktailbær.


Eller hele afhindede hasselnødder af en god kvalitet.