Besøg
The Fredstone USA

Fredstone Pølsehorn

Lækre pølsehorn bagt på grill.

Disse pølsehorn er lavet af bløddejen. Opskriften.: HER

Da det er ret vigtig at der er harmoni i dej kontra indholdet, så må en dej til 8 pølsehorn max. veje 500 g. (syntes jeg)

500 g. dej er her formet rund, så den er klar til videreforarbejdning, form den så rund som mulig, da det letter udrulningen, tildæk dejen med plastik og lad den hvile i ca. 10 -15 min.


Dejen er væsentlig nemmere at rulle ud, når den har lagt lidt.


Efter hviletiden trykkes/klappes dejen flad, så den er ca. lige tyk over det hele.


Rul derefter dejen ud i ca. Ø 40 cm. jo størrer dejen er i diameter, jo nemmere er det at pakke pølsen ind i dejen – i særdeleshed hvis man ønsker at tilsætte ketchup, sennep eller evt. ristet løg – eller noget helt andet.


Del derefter dejen i 8 stk. brug evt. en rullepind og pizzahjulet til at dele dejen.


8 ca. lige store stykker.


Kom evt. lidt ketchup


Sennep og ristet løg i nogle stykker – alt efter hvad man kan li’


AH ketchup og Samsø sennep er liiiiii’ mig.


Og ja, ristet løg smager knaldhammerende godt til den kombination.


Monter derefter en ½ rød pølse (eller en hvilken som helst anden pølse) på hver stykke dej.


Start med at bøje enderne ind over pølsen og tryk dejen lidt fast.


Start med at bøje enderne ind over pølsen og tryk dejen lidt fast.


Bøj derefter den øverste del af dejen ind over pølsen og tryk ligeledes lidt fast.


Rul derefter oppefra og ned ved at holde i “snippen” med venstre hånd og samtidig rulle med højre hånds håndrod.
Stil pølsehornene på en let fedtet aluplade.

Hvis man har lavet hornene med forskellig indhold, er det en go’ ide lige at skrive på en lille lap bagepapir – hvad der er i de forskellige horn.

Stil derefter pølsehornene, tildækket med et stykke plastik til hævning, et lunt sted i ca. 1 time.


Efter hævning stilles alupladen på den gennemvarme Fredstone.


Pølsehornene bages ved 210 grader i ca. 11 min.

 

Ønsker du en pæn og blank overflade på dine pølsehorn, kan du blande (piskes let sammen) en æggeblomme med 2-3 spsk. kold vand, æggestrygelsen pensles forsigtig på pølsehornene lige inden afbagningen.

Velbekom :-)