Besøg
fredstone.com

Kamado Grill - Sort model. 49,5 cm.

7.250,00 DKK


Kamadoen er vel nok den mest alsidige grill der findes på det Danske marked, da den er unik til low and slow og unik til afbagning af pizza, alt andet lige er den også yderst anvendelig til hvad der ligger imellem de 2 katagorier. 

Prisen er inkl. Stativ, cover, askerager og 2 stk. sideborde.


Model/Varenr.: KG01
stk.

Fri levering ved køb over 1500 kr. (Kun i DK)

Hurtig levering 1-4 hverdage

Fredstone kan bruges til alt indenfor bagning og grill

Bæredygtig pizzasten der holder


Spændende nyhed på det Danske grill-marked, da alt metal (untagen topspjældet) er fremstillet i rustfristål, hvilket indikerer en væsentlig længere holdbarhed, samtidig er grillen monteret med 3 stk. kraftige fjedre som gør, at låget er utrolig nem at betjene.

Produktbeskrivelse

Kamado grill X-Large, Keramiske grill er bygget til at holde, så længe de går i arv.

• Rustfrit stål bånd og hængsler.

• Rustfrit stål rist, med “flip up” afsnit til genfyld af kul.

• 2 x handy foldbare side borde – lavet af slidstærkt bambus, der modstår det danske vejr.

• Præcis termometer.

• Håndtag – lavet af slidstærkt bambus.

• Kroppen lavet af 2 cm tyk varmebestandige keramik.

• Fås i tre farver, sort, grøn og hvid.

• Garanti program der erstatter evt. itu gået firebox, firering mv.

Keramiske grill / kamado grill er kendt for fremragende varmeisolerings evner, hvilket gør dem ekstremt økonomiske i drift, da de kun bruger omkring 25 – 50% af det trækul, der bruges i en konventionel stål grill. En keramiske grill er ikke billig, hvis du sammenligner med en stålgrill, men du får meget bedre muligheder for at lave mere avanceret mad på grillen, ved det at du nu effektivt kan operere i et temperatur område liggende imellem 80 og 400 grader celcius.

På grund af den meget gode isolering fra den tykke keramik og den geniale regulering af lufttilførslen kan du styre temperaturen meget præcist. Forbruget af trækul er omkring 25-50% af en normal grill. Dette gør at du kan lave amerikansk barbecue tilberedninger “low and slow” pulled pork, 13 timer ved ca. 110 grader, eller pizzaer – 5 minutter ved 340 grader, ja eller bage hvad du ellers bager i din ovn indendørs.

Så hvis du investerer i en Kamado grill, får du en grill der kan meget mere, og som holder din tid ud! De første gange du griller med din nye kamado skal du holde den på en lavere temperatur. Det betyder, at du ikke kan begynde at bruge din nye Kamado til f.eks bagning af pizzaer, fordi det kræver høje temperaturer over 300 grader.

De første 24 timer skal du grille ved temperaturer mellem 100 og max. 250 grader. Temperaturen styrer du ved hjælp af bund og topspjæld. Når grillen er tændt og låget lukket skal bundspjæld kun stå 3-4mm åben for at ramme mellem 100-150 grader. Når den i alt har kørt 24 timer ved max. 250 grader kan du stille og roligt begynde at hæve temperaturen de kommende gange, men start langsomt ud og tag et skridt af gangen. Ved en ny kamado grill vil du kunne observere damp eller synlige fugtighed komme fra de ydre overflader., og det er helt normalt, men så længe der kommer fugt skal du fortsætte med lave temperaturer da du ellers risikerer at gøre skade på grillen. Når du har kørt grillen til og begynder med højere temperaturer, skal du passe på fænomenet ”Flash Back” Flash back kan opstå på grund af manglende tilstrækkelig luft til forbrænding, og det kan være meget farligt at ignorere dette da der kan fremkomme stikflammer fra grillen. Du undgår det nemt ved at åbne helt op for topspjældet 5-10 sek. Før du åbner låget, og hvis du samtidig åbner låget forsigtigt vil der komme ilt nok i grillen til at det ikke kan ske.