Fri levering ved køb over 800,-
Tv2 Fri
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 31 66 10 74

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
DB. Fredstone til Q 300/320/3000/3200 inkl. holder til Fredstone Se fuld størrelse

DB. Fredstone til Q 300/320/3000/3200 inkl. holder til Fredstone

Denne Fredstone er speciel fremstillet til Q 300/320/3000/3200 og er yderst anvendelig til afbagning af 2 pizzaer af gangen.

Flere detaljer

DKK 495,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

DB. Stenen måler 59,0 x 32,5 x 2,0 cm. og er således også yderst anvendelig i andre størrer grill.

I Q 300/320/3000/3200 fjernes støbejernsristene fra grillen, hvorefter der monteres 2 medfølgende holder som Fredstone skal ligger på, du opnår således både en højere temperatur samt en væsentlig bedre cirkulation i grillen.

Når vi bager pizza i Q modellerne, er det en rigtig god ide, at dække det halve af drypbakkehullet til med et stykke staniol - således, at vi opnår en væsentlig højere temperatur i grillen.

Ved anvendelse af denne opstilling er grillen på 300 + grader i løbet af 15 min. og dermed yderst velegnet til afbagning af 2 pizzaer af gangen.

Når du anvender Fredstone til bagning af pizza (kun til pizza) så er det en god ide, at vende den glatte side (bagesiden) nedad - i opvarmningstiden, når du så skal til at bage den første pizza af, vender du lige stenen om, denne øvelse gør, at bunden bliver utrolig sprød og lækker, ved efterfølgende pizzaer er denne øvelse ikke nødvendig.

Denne Fredstone er også yderst ideel til afbagning af brød generelt, da alupladen i std. størrelse (44,5 x 30,5 cm.) kan bruges på stenen.

Bruger du denne Fredstone til bagning generelt er det en god ide, at stille midterste brænder på low og derefter bruge yderbrænderen til at justerer temperaturen med, denne fremgangsmåde giver en optimal airflow i grillen.

Uanset hvilken grill vi ønsker at bage pizza af på, så er det altid en god ide, at få lidt erfaring mht. afbagningen og i særdeleshed med afbagningstiden dvs. at bager du eksempelvis pizza af på din Q 300/320/3000/3200, så er det ret vigtig at undlade at lette på låget de første 4 min. da det vil forøge bagetiden, da der lukkes ret meget overvarme ud og alt andet lige vil det gå ud over kuløren på toppen af din pizza.